ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Φιλανθρωπική βραδιά διοργάνωσε το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»
Φιλανθρωπική βραδιά διοργάνωσε το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»
(Φωτο: Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»)
21 Ιούν
0
Σχόλια

Φιλανθρωπική βραδιά διοργάνωσε το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης», προκειμένου να συγκεντρωθεί βοήθεια για οικογένεια συνανθρώπου μας.

Έχοντας ως σύνθημα «Όλοι μαζί για έναν σκοπό», οι φίλοι και τα μέλη του Σωματείου έδωσαν το παρών στην ταβέρνα-ουζερί Θερμαΐς, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν οι: Στάθης Νικολαΐδης στο τραγούδι, Βασίλης Τοπαλίδης στο τραγούδι, Γιώργος Ιωαννίδης στο τραγούδι, Μπάμπης Κεμανετζίδης στη λύρα, Φάνης Κουρουκλίδης στη λύρα και Κώστας Ζώης στο νταούλι.

(Φωτο: Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»)

Σε μήνυμά του το Σωματείο, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ του Σωματείου, στους καλλιτέχνες, που αφιλοκερδώς μας διασκέδασαν, τους επαγγελματίες που προσέφεραν με χαρά τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς και όλα τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου που στήριξαν αυτήν την εκδήλωση.

Το Σωματείο πιστό στις αρχές των ιδρυτών του, συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν τον συνάνθρωπο και αποτελούν στοιχείο ανθρωπιάς και συλλογικού ενδιαφέροντος.

Ο τυχερός/ή με τον λαχνό 194 δεν έχει λάβει το δώρο του .

Παρακαλούμε να επικοινωνήσει με κάποιο μέλος του ΔΣ ή στο email του Σωματείου.

Panagiasoumelathermis@gmail.com».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.