ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τζούντο: Και επίσημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τελτσίδου και Τσελίδης
Τζούντο: Και επίσημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τελτσίδου και Τσελίδης
(Φωτο: gazzetta.gr)
25 Ιούν
0
Σχόλια

Τζούντο: Και επίσημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τελτσίδου και Τσελίδης

Αν και δεν υπήρχαν αμφιβολίες, η πρόκριση των Ελισάβετ Τελτσίδου και Θοδωρή Τσελίδη στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σφραγίστηκε.

Οι δύο τζουντόκα θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου αυτό το καλοκαίρι, όπως προκύπτει από τις λίστες πρόκρισης ανά κατηγορία από την παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο (IJF), μετά και τη λήξη της περιόδου πρόκρισης (η πρόκριση έκλεισε επίσημα στις 23 Ιουνίου).

Η Τελτσίδου, που έχει κάνει μία ακόμη εξαιρετική σεζόν γεμάτη διακρίσεις και καλές εμφανίσεις, θα αγωνιστεί στην κατηγορία των -70 κιλών στην οποία προκρίθηκε ως το Νο2 της Ολυμπιακής κατάταξης με 6652 βαθμούς. Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της Ελληνίδας τζουντόκα στους Ολυμπιακούς, μετά το Τόκιο το 2021 όταν είχε κατακτήσει την έβδομη θέση.

Στο Παρίσι και για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα αγωνιστεί και ο Θοδωρής Τσελίδης, στην κατηγορία των -90 κιλών στην οποία προκρίθηκε ως 14ος με 3578 βαθμούς. Ο Τσελίδης, που έχει καταγράψει επίσης πολά καλά αποτελέσματα φέτος, θα εκροσωπήσει την Ελλάδα για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς.

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.