ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σχεδόν $3.000 απέφερε το Biggest Morning Tea για τον Καρκίνο της Ποντιακής Αδελφότητας Whittlesea «Παναγία Σουμελά»
Σχεδόν $3.000 απέφερε το Biggest Morning Tea για τον Καρκίνο της Ποντιακής Αδελφότητας Whittlesea «Παναγία Σουμελά»
07 Ιούλ
0
Σχόλια

Σχεδόν $3.000 απέφερε το Biggest Morning Tea για τον Καρκίνο της Ποντιακής Αδελφότητας Whittlesea «Παναγία Σουμελά»

Την περασμένη Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, η Ποντιακή Αδελφότητα Whittlesea «Παναγία Σουμελά» πραγματοποίησε έρανο υπό την επωνυμία Biggest Morning Tea, για την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συμβουλίου Βικτώριας (Cancer Council).

Η εκδήλωση διεξήχθη στην αίθουσα της Λέσχης της Αδελφότητας, που βρίσκεται στο 18 Spring St., στο Thomastown.

Ήταν ένα υπέροχο πρωινό, με λαχειοφόρους αγορές, παιχνίδια, ζωντανή μουσική και χορό, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την υποστήριξη ενός τόσο σημαντικού σκοπού όπως είναι η καταπολέμηση του καρκίνου σε όλες του τις μορφές.

Τα παιχνίδια περιλάμβαναν Tea-Trivia, Coin Toss και Word Search, με την συμμετοχή όλων των παιδιών.

Οι οργανωτές λένε ότι τόσο μέσω της εκδήλωσης όσο και μέσω της διαδικτυακής τους σελίδας συγκέντρωσης χρημάτων, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από το πενταπλάσιο του αρχικού τους στόχου, ήτοι 2.691 δολάρια.

Όλα τα έσοδα επιδόθηκαν ήδη απευθείας στο Αντικαρκινικό Συμβούλιο στοχεύοντας στο να διατεθούν στην έρευνας για τον καρκίνο και την υποστήριξη των ασθενών.

«Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς τη βοήθεια των εθελοντών και των χορηγών μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες και υπερήφανοι για την κοινότητα που συγκεντρώθηκε για να συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα και να βοηθήσει να γίνει η διαφορά», λένε οι ιθύνοντες της Αδελφότητας.

Όσον αφορά την επόμενη εκδήλωση της Αδελφότητας, το Σάββατο, 17 Αυγούστου, αυτή αφορά το Ετήσιο Δείπνο για τον Δεκαπενταύγουστο στην αίθουσά της. Θα είναι μια βραδιά γεμάτη χορό, ζωντανή μουσική και παραστάσεις για τον εορτασμό της μεγάλης αυτής ημέρας.

Πηγή: neoskosmos.com

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.