ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεγάλο ποντιακό γλέντι στο Κομνήνιο από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
Μεγάλο ποντιακό γλέντι στο Κομνήνιο από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
08 Ιούλ
0
Σχόλια

Μεγάλο ποντιακό γλέντι στο Κομνήνιο από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Με μεγάλο ποντιακό γλέντι ολοκληρώθηκαν οι θερινές εκδηλώσεις της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Την δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, το βράδυ του Σαββάτου 06 Ιουλίου 2024, ο χώρος γέμισε ασφυκτικά με συμπολίτες μας από διάφορες περιοχές του νομού, καθώς κι επισκέπτες.

Η εκδήλωση άνοιξε με ένα θεατρικό γύρω από τα ήθη κι έθιμα των Ποντίων, από ην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ποντιακοί χοροί από τον φιλοξενούμενο Σύλλογο Ποντίων Δάφνης Σκύδρας και το τμήμα παραστάσεων της Λέσχης.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Οι επισκέπτες γέμισαν την πίστα χορεύοντας και διασκεδάζοντας έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συμμετείχαν οι μουσικοί:

Τραγούδι: Στάθης Νικολαΐδης
Λύρα – Τραγούδι: Στάθης Πορφυρίδης
Λύρα: Γιώργος Ατματζίδης
Κλαρίνο: Θανάσης Σιαδήμας
Πλήκτρα: Γιώργος Φουντουκίδης
Νταούλι: Κώστας Ζώης, Ανδρέας Νικηφορίδης

Την εκδήλωση παρουσίασε η χοροδιδάσκαλος της Λέσχης, Ραφαηλία Βοργιαζίδου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης, Χαράλαμπος Καπουρτίδης και ο αντιδήμαρχος τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης. Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Βασίλης Κοτίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Σουμελίδης και Κώστας Σαμανίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Τσιπουρίδου.

Πηγή: pliroforiodotis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.