ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ανατριχίλα στο άκουσμα του ύμνου της ΑΕ Ποντίων Βέροιας! (φώτο+βίντεο)
Ανατριχίλα στο άκουσμα του ύμνου της ΑΕ Ποντίων Βέροιας! (φώτο+βίντεο)
11 Ιούλ
0
Σχόλια

Ανατριχίλα στο άκουσμα του ύμνου της ΑΕ Ποντίων Βέροιας! (φώτο+βίντεο)

Μια ανεπανάληπτη ποντιακή, ποδοσφαιρική και καλλιτεχνική παρέα μεγάλων αστέρων βρέθηκε την Δευτέρα 09 Ιουλίου 2024, στο κέντρο της Βέροιας.

Την παρέα στο «La Primavera Espresso & Pizza Bar» συνόδευαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Ηλίας Ατματσίδης, Δημήτρης Καραγκιοζόπουλος, Μπάμπης Ακριβόπουλος και οι Πόντιοι καλλιτέχνες – τραγουδιστές Μπάμπης Ιορδανίδης, Γιώργος Μωϋσιάδης, Αναστάσιος Παρχαρίδης.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε το Νίκο Ορδουλίδη, τον Μπάμπη Τύπου, τον Στέργιο Διαμάντη, τον Κώστα Καρσανίδη, τον Μάκη Θεοδωρίδη και τον Παναγιώτη Ιορδανίδη.

Φαγητό με άρωμα Ιταλίας, το αλκοόλ να ρέει άφθονο, ένδοξες ιστορίες από τα Ελληνική γήπεδα και τραγούδια της παράδοσης, με τους καλεσμένους να παίρνουν μέρος σ’ ένα ποντιακό μουχαπέτ που έγραψε ιστορία.

Την παράσταση έκλεψε η ανάκρουση του ύμνου της ΑΕΠ Βέροιας. Ο Αντρέας Μαυρόπουλος και ο Γιώργος Μωυσιάδης με τη λύρα έδωσαν τον ρυθμό και σύσσωμη η παρέα βροντοφώναξε τον ύμνο της ιστορικής βεροιώτικης ομάδας!

Απολαύστε τους:

Πηγή: sportsfan.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.