ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ποντιακό γλέντι με ... καλοκαιρινή διάθεση διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Μαρίνας «Η Ρωμανία»
Ποντιακό γλέντι με … καλοκαιρινή διάθεση διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Μαρίνας «Η Ρωμανία»
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Μαρίνας «Η Ρωμανία»)
11 Ιούλ
0
Σχόλια

Ποντιακό γλέντι με … καλοκαιρινή διάθεση διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Μαρίνας «Η Ρωμανία»

Το Σάββατο 06 Ιουλίου ο Σύλλογος Ποντίων Μαρίνας «Η Ρωμανία» πραγματοποίησε την καλοκαιρινή της εκδήλωσης, η οποία, φυσικά, ήταν γεμάτη από ποντιακή μουσική και παράδοση.

Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου γέμισαν το κτίριο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Μαρίνας, χορεύοντας και τραγουδώντας ποντιακούς σκοπούς.

Πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος, τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσίασαν μια σειρά από χορούς του Πόντου, με την παράσταση, ωστόσο, να κλέβουν τα χάταλα του Συλλόγου, τα οποία με την καθοδήγηση της δασκάλας τους, Μανουσαρίδου Σοφίας, κατάφεραν να αποσπάσουν το πιο θερμό χειροκρότημα όλων.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν οι καλλιτέχνες, Μπάμπης Ιορδανίδης στο τραγούδι,
Χρήστος Παντικίδης στα τύμπανα, Τριαντάφυλλος Αποστολίδης στο αρμόνιο, Αναστάσιος Καζαντζίδης στη λύρα και το τραγούδι, Παύλος Αγγελίδης στα πλήκτρα (είχε και τη μουσική επιμέλεια), Γιώργος Καζαντζίδης στα τύμπανα – κρουστά, Γιώργος Καζαντζίδης junior στο νταούλι, Γιώργος Μωυσιάδης στη λύρα και Παναγιώτης Ζουρνατσίδης και κλαρίνο.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τον κόσμο να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.