ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας για την απώλεια του Βασίλη Φωτιάδη
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας για την απώλεια του Βασίλη Φωτιάδη
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
12 Ιούλ
0
Σχόλια

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας για την απώλεια του Βασίλη Φωτιάδη

Στο πένθος έχει βυθίσει την κοινωνία της Ημαθίας και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του Βασίλη Φωτιάδη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο Βασίλης Φωτιάδης υπήρξε πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας αλλά και της ΑΕΠ Βέροιας.

Εκτός από τον αθλητισμό, ήταν ένθερμος υποστηρικτής των ποντιακών παραδόσεων και ηθών, υπήρξε χοροδιδάσκαλος και ήταν ο πρωτοψάλτης του Πανελλήνιου Ιερού Προσκυνήματος «Παναγία Σουμελά».

Συλλυπητήριο μήνυμα, μεταξύ άλλων, εξέδωσε και η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Φωτιάδη.

Έφυγε ένας ένθερμος υποστηρικτής των ποντιακών παραδόσεων και ηθών, το «αηδόνι» της Σουμελιώτισσας, ο πρωτοψάλτης του Πανελλήνιου Ιερού Προσκυνήματος «Παναγία Σουμελά». Ο Βασίλης Φωτιάδης υπήρξε ο πρώτος χοροδιδάσκαλος του τμήματος ποντιακών χορών της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας και στενός συνεργάτης της υπεύθυνης του τμήματος, Κρυστάλλης Κωνσταντινίδου. Πάντοτε στεκόταν συμπαραστάτης στις προσπάθειες του σωματείου και της διοίκησης.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.