ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης: Ποίημα για την Αργυρούπολη έγραψε ο Γιώργος Θεοδωρίδης 
Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης: Ποίημα για την Αργυρούπολη έγραψε ο Γιώργος Θεοδωρίδης 
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης)
12 Ιούλ
0
Σχόλια

Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης: Ποίημα για την Αργυρούπολη έγραψε ο Γιώργος Θεοδωρίδης 

Σε μια όμορφη και συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Γιώργος Θεοδωρίδης, συγκινώντας τους ανθρώπους της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρίδης από τα Γιαννιτσά, με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Αργυρουπολιτών… Πορεία» που παρουσίασε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης στο Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών, έγραψε ένα υπέροχο ποίημα για την Αργυρούπολη του Πόντου και το χάρισε στην αντιπροσωπεία της Ένωσης.

Το μήνυμα της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης:

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Θεοδωρίδη Γιώργο από τα Γιαννιτσά, ο οποίος με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Αργυρουπολιτών… Πορεία» που παρουσιάσαμε στο Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών, μας έγραψε ένα υπέροχο ποίημα για την Αργυρούπολη του Πόντου και μας το χάρισε.
Η δημιουργία αυτή μας συγκίνησε βαθιά και είναι μια υπενθύμιση της δύναμης της τέχνης να ενώνει ανθρώπους και να διατηρεί ζωντανή την ιστορία και την παράδοσή μας. Σας ευχαριστούμε θερμά, κ. Θεοδωρίδη, για την ευγενική σας χειρονομία και για το όμορφο ποίημα, το οποίο θα φυλάξουμε για πάντα στη μνήμη μας ως ανάμνηση της συνάντησής μας και της κοινής μας αγάπης για την ιστορία και την παράδοση του Πόντου».

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.