ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στο 18o Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών χόρεψε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
Στο 18o Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών χόρεψε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων)
16 Ιούλ
0
Σχόλια

Στο 18o Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών χόρεψε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

Τον ποντιακό πολιτισμό μέσω των χορών παρουσίασε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων στο 18o Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε 04 – 08 Ιουλίου 2024, στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Η Ένωση χόρεψε τις δύο πρώτες μέρες, δηλαδή 04 και 05 Ιουλίου, παρουσιάζοντας χορούς του Πόντου και ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τη λύρα και το νταούλι.

(Φωτο: Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων)

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ελικης «Ίωνες».

«Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «Ίωνες» για την πρόσκληση και τη χαρά που μας έδωσε να συμμετέχουμε σε ένα τόσο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου συναντήθηκαν στο 18 Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού στο Αίγιο.

Η Ενωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων ξεσήκωσε με τους χορούς της το πλήθος που είχε συγκεντρώσει στην πλατεία Ψηλά Αλώνια Αίγιου και τις δύο μέρες που εμφανίστηκε.

Το ταξίδι δε σταματάει ποτέ όσο οι αναμνήσεις θα μας συντροφεύουν!!!!», ανέφερε το σχετικό μήνυμα της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων!

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.