ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Ποντιακός Σύλλογος Ακρινής κατακτά την τρίτη θέση με τα βαρένικα σε διαγωνισμό γευσιγνωσίας στο Θρυλόριο
Ο Ποντιακός Σύλλογος Ακρινής κατακτά την τρίτη θέση με τα βαρένικα σε διαγωνισμό γευσιγνωσίας στο Θρυλόριο
17 Ιούλ
0
Σχόλια

Ο Ποντιακός Σύλλογος Ακρινής κατακτά την τρίτη θέση με τα βαρένικα σε διαγωνισμό γευσιγνωσίας στο Θρυλόριο

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ο Ποντιακός Σύλλογος Ακρινής ανακοινώνει την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο 7ο έτος ποντιακής γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στο Θρυλόριο. Η διάκριση αυτή επιτεύχθηκε με την παραδοσιακή ποντιακή συνταγή βαρένικα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις και τις γευστικές προτιμήσεις των κριτών και των παρευρισκομένων.

Η ομάδα μας, με αρχιμαγείρισσα την κ. Τούλα Τσαβδαρίδου, και τους βοηθούς της, κ. Γιούλα Τσαντεκίδου, κ. Ιωάννα Κυρικλίδου, κ. Χαρούλα Τσελίδου και κ. Κωνσταντίνο Τσαντεκίδη, κατάφερε να δημιουργήσει ένα άψογο γευστικό αποτέλεσμα. Με αγάπη και μεράκι για την ποντιακή κουζίνα, η ομάδα προετοίμασε τα βαρένικα που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα και την εξαιρετική γεύση τους.

Στο κιόσκι του συλλόγου μοιράστηκαν συνολικά 200 μερίδες, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα θερμή, με όλους να μένουν ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι από τη γεύση και την ποιότητα των πιάτων.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών του Ποντιακού Συλλόγου Ακρινής για τη διατήρηση και προβολή της ποντιακής γαστρονομικής παράδοσης.

Πηγή: efkozani.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.