ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκδήλωση προς τιμήν της Ελισάβετ Τελτσίδου διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών
Εκδήλωση προς τιμήν της Ελισάβετ Τελτσίδου διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών
(Φωτο: Σπύρος Βρεττός)
17 Ιούλ
0
Σχόλια

Εκδήλωση προς τιμήν της Ελισάβετ Τελτσίδου διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών και ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός διοργάνωσαν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πέτρινο του Δήμου Αχαρνών, εκδήλωση προς τιμήν της Ελισάβετ Τελτσίδου.

Η 7η Ολυμπιονίκης του Τζούντο στο Τόκιο θα εκπροσωπήσει και φέτος τη χώρα και την πόλη της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι Αχαρνές στέκονται δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια.

Λίγο πριν την αναχώρηση της για το Παρίσι, ο Δήμος αλλα και οι συμπολίτες της εξέφρασαν τις ευχές και τη στήριξή τους στην Πόντια αθλήτρια.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε λίγες ημέρες ξεκινούν και ένα δικό μας παιδί η Ελισάβετ Τελτσίδου ετοιμάζεται να μεταφέρει τη φλόγα και το σθένος της αχαρναϊκής ψυχής σε όλο τον πλανήτη. Η 7η Ολυμπιονίκης του Τζούντο στο Τόκιο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας και την πόλη μας στο Παρίσι και λίγο πριν την αναχώρησή της είχαμε την ευκαιρία να τη συναντήσουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πέτρινο Αχαρνών σε μια εκδήλωση του Δήμου μας προς τιμήν της.

Ένα κορίτσι συνεσταλμένο μα και αποφασιστικό που ξέρει τι θέλει και κυρίως, ξέρει να αγωνίζεται για να κάνει τα όνειρα της, τα όνειρα όλων μας για την πατρίδα πραγματικότητα. Ελισάβετ, είμαστε περήφανοι για σένα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και να καταφέρεις να φέρεις το μετάλλιο στην Ελλάδα! Οι Αχαρνές θα είναι στο πλευρό σου», ανέφερε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.