ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ένωση Ποντίων Πιερίας για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή: «Πενήντα χρόνια και κανείς δεν ξέχασε...»
Ένωση Ποντίων Πιερίας για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή: «Πενήντα χρόνια και κανείς δεν ξέχασε…»
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)
21 Ιούλ
0
Σχόλια

Ένωση Ποντίων Πιερίας για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή: «Πενήντα χρόνια και κανείς δεν ξέχασε…»

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας με μήνυμά της στη σελίδα της, αναφέρθηκε στην μαύρη επέτειο της συμπλήρωση των 50 χρόνων από τη τουρκική εισβολή και παράνομη κατοχή της Κύπρου.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας:

«Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία ¨Αττίλας¨

Πενήντα χρόνια και κανείς δεν ξέχασε τους αδικοχαμένους Κύπριους που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος αλλά και τους αγνοουμένους. Δεν ξέχασαν οι μανάδες που αναζητούσαν επί χρόνια τα παιδιά τους και έσβησαν με το μαχαίρι του πόνου στην καρδιά. Δεν ξέχασε η πολιτική ηγεσία και η Εκκλησία της Κύπρου που φροντίζουν να κρατούν ζωντανή τη μαύρη επέτειο και να διεθνοποιούν το θέμα της παράνομης εισβολής στην Κύπρο που έκοψε στα δύο τη Μεγαλόνησο. Δεν ξεχνούν όμως και οι ξεριζωμένοι που πηγαίνουν στη Βόρεια Κύπρο και βλέπουν το σπιτικό τους να έχει καταληφθεί από Τούρκους εποίκους και τις Εκκλησίες να στέκουν βουβές και βεβηλωμένες».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.