ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 18η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας ΠΟΕ: Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr θα είναι εκεί και μίλησε με τον πρόεδρο της ΠΕΝ Ν. Ελλάδος και Νήσων
18η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας ΠΟΕ: Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr θα είναι εκεί και μίλησε με τον πρόεδρο της ΠΕΝ Ν. Ελλάδος και Νήσων
22 Ιούλ
0
Σχόλια

18η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας ΠΟΕ: Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr θα είναι εκεί και μίλησε με τον πρόεδρο της ΠΕΝ Ν. Ελλάδος και Νήσων

Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου, έως την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024, στην Κατασκήνωση του Δήμου Λαυρεωτικής «Ζ΄ Παιδική Εξοχή Κερατέας», θα διεξαχθεί η 18η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Κάθε χρόνο όπως το Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της ΠΟΕ, διεξάγεται σε διαφορετική τοποθεσία, έτσι και η Συνάντηση Νεολαίας, ακολουθεί το ίδιο μοτίβο. Φέτος είναι η σειρά της Περιφερειακής Ενότητας Νεολαίας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων να υποδεχθεί νεολαίους και νεολαίες από όλα τα Σωματεία της Ελλάδος.

Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr θα είναι εκεί για να στηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια και επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΕΝ Ν. Ελλάδος και Νήσων Κοέντα Νικόλαο για να αποσπάσει τις πρώτες πληροφορίες.

Στόχος της Συνάντησης κάθε χρόνο είναι η σύμπτυξη σχέσεων μεταξύ νεολαίων από όλη την Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κάθε συνάντηση έχει Θεματολογία όπου οι Συμμετέχοντες μαθαίνουν και ενημερώνονται για θέματα που αφορούν τον πολιτισμό μας.

Η φετινή Συνάντηση θα κινηθεί σε τρεις παραμέτρους:

  • Προφορική Ιστορία
  • 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή
  • 20 χρόνια Παμποντιακη Ομοσπονδία Ελλάδος.

Η ΠΕΝ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, έπειτα από συζητήσεις και εξετάζοντας αρκετά ενδεχόμενα κατέληξαν στη Ζ΄ Παιδική Εξοχή Κερατέας. Βασικό ρόλο στην παραχώρηση του χώρου διαδραμάτισε ο πρόεδρος της Παμποντιακής ομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Βαρυθυμιάδης ο οποίος συνομίλησε με στελέχη του Δήμου Λαυρεωτικής και τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης. Η νεολαία μέσα από τον πρόεδρό της εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την κίνηση της παραχώρησης από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Τέλος, στη Συνάντηση όπως και σε κάθε τι συλλογικό, η εθελοντική προσφορά είναι πολύ συμαντική. Όλα αυτά τα χρόνια και όλες αυτές οι Συναντήσεις δεν θα ήταν δυνατές εάν δεν υπήρχαν «αφανείς ήρωες», οι εθελοντές. Είναι το σημαντικότερο γρανάζι ώστε να λειτουργήσει στο απόλυτο η Συνάντηση και να βγει εις πέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε, ανάλογα με το Σ.Πο.Σ. στο οποίο υπάγεται το Σωματείο, στα εξής τηλέφωνα και e-mail:

  • Σ.Πο.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης:
    Υπεύθυνη: Μελίνα Αμανατίδου
    Τηλ. Επικοινωνίας: 6982034049
    E-mail: thessalonikis@gmail.com
  • Σ.Πο.Σ. Νοτίου Ελλάδος και Νήσων:
    Υπεύθυνη: Ιωάννα Σωτηριάδου
    Τηλ. Επικοινωνίας: 6934859620
    E-mail: notiou.ellados.niswn@gmail.com
  • Σ.Πο.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:
    Υπεύθυνη: Στέλλα Χατζημιχαηλίδου
    Τηλ. Επικοινωνίας: 6978632575
    E-mail: neolaiaamt@gmail.com
  • Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας:
    Υπεύθυνος: Χαράλαμπος Τερζόπουλος
    Τηλ. Επικοινωνίας: penkentrikis@gmail.com
    E-mail: 6983750895
  • Σ.Πο.Σ. Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου:
    Υπεύθυνος: Ευστάθιος Λαζαρίδης
    Τηλ. Επικοινωνίας: 6975637771
    E-mail: dutikismakedkhpeir@gmail.com
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.