ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολοκληρώθηκαν τα «Ευκλείδια» 2024
Ολοκληρώθηκαν τα «Ευκλείδια» 2024
25 Ιούλ
0
Σχόλια

Ολοκληρώθηκαν τα «Ευκλείδια» 2024

Την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024, στο χώρο του Δημοτικού Parking, δίπλα από το κτήριο της Λέσχης πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πανηγύρι «Ευκλείδεια 2024» της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών & Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης». Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και το κέφι έμεινε αμείωτο με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τους καλλιτέχνες: Καστρινόπουλο Μπάμπη, Κοπαλά Αλέξανδρο & Άκη στο τραγούδι, Καμενίδη Λευτέρη και Παπαδόπουλο Κώστα στη λύρα, Σετελίδη Χαράλαμπο στο νταούλι, Τσούλφα Χαράλαμπο στο αγγείο, Αβραμίδη Γιώργο και Πρασόδα Κώστα στα τύμπανα, Φουλίδη Κώστα στα πλήκτρα.

Φέτος, φιλοξενήθηκε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης» το οποίο και παρουσίασε ένα όμορφο χορευτικό πρόγραμμα.

Μέλη και φίλοι παρευρέθηκαν στην μεγάλη αυτή γιορτή της Λέσχης.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κα. Καβαλλάρη Βασιλική, Δήμαρχος Αχαρνών κ. Βρεττός Σπύρος, Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Φωτόπουλος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου κ. Τοπαλίδης Στάθης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Δαμάσκος, Πρόεδρος του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Αρωγή» κα. Παυλίδου Όλγα, εκπρόσωποι αδελφών Ποντιακών Σωματείων και πολιτιστικών φορέων.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Τοπαλίδης ευχαρίστησε προσωπικά όλους όσους στήριξαν αυτό το εγχείρημα. Στη συνέχεια, οι χοροδιδάσκαλοι  Παρασκευόπουλος Βασίλης και Τσαπανίδου Αργυρώ, χάρισαν αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», Σαραφίδη Γιώργο.

Το Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 συνεχίστηκαν τα «Ευκλείδια». Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και το κέφι έμεινε αμείωτο με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τους καλλιτέχνες: Χαλκίδη Στέλιο και Πουτακίδη Κώστα στο τραγούδι, Ιωακειμίδη Δημήτρη στη λύρα, Σετελίδη Χαράλαμπο στο νταούλι, Σιώπη Κώστα στο κλαρίνο, Τσούλφα Χαράλαμπο στο αγγείο, Αβραμίδη Γιώργο στα τύμπανα και Βασιλειάδη Στέλιο στα πλήκτρα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους φίλους και μέλη της Λέσχης, το «παρών» έδωσαν η Υφυπουργός Πολιτικής, Μεταναστευτικής & Ασύλου κα. Βούλτεψη Σοφία, εκπρόσωποι αδελφών Ποντιακών Σωματείων και πολιτιστικών φορέων μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το βράδυ της Πέμπτης έως και τα ξημερώματα της Κυριακής, τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων της Λέσχης, όπως και οι γονείς τους, ήταν παρόντα και βοηθούσαν από το στήσιμο των τραπεζοκαθισμάτων μέχρι και το καθάρισμα του οικοπέδου όπου έλαβε χώρα το πανηγύρι.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.