ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Τράνταξε» την Πατρίδα ο Ζωϊδάκης - Ένα απίστευτο γλέντι, με πρωταγωνίστρια τη νεολαία
«Τράνταξε» την Πατρίδα ο Ζωϊδάκης – Ένα απίστευτο γλέντι, με πρωταγωνίστρια τη νεολαία
25 Ιούλ
0
Σχόλια

«Τράνταξε» την Πατρίδα ο Ζωϊδάκης – Ένα απίστευτο γλέντι, με πρωταγωνίστρια τη νεολαία

Με κρητικοποντιακή βραδιά ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου 2024 στο γήπεδο της Πατρίδας, οι τετραήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς», στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.

Τον κόσμο στο γήπεδο της Πατρίδας καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης, καλώντας τους να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν κάθε βράδυ με το πλούσιο πρόγραμμα, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος, τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός, από τον εφημέριο του Ιερού Ναού της Πατρίδας, πατέρα Διονύσιο Συρόπουλο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σαμανίδης και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Τη μουσική βραδιά άνοιξε με το κλαρίνο του ο Μιχάλης Σιώπης, ενώ τη σκυτάλη πήραν, ο Στάθης Παυλίδης στο τραγούδι και ο Ραφαήλ Αλεξανδρίδης στη λύρα γεμίζοντας μια… πρώτη δόση την πίστα.

Στη σκηνή ανέβηκε στη συνέχεια ο επίτιμος δημότης Πατρίδας, Νίκος Ζωιδάκης με τη λύρα του, ξεσηκώνοντας τον κόσμο σε ένα κρητικολαϊκό γλέντι, γεμίζοντας ξανά και ξανά την πίστα με ανθρώπους κάθε ηλικίας, κυρίως όμως με νεολαία. Το έναυσμα έδωσαν τα μέλη του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας που παραβρέθηκαν για να διασκεδάσουν με τον Νίκο Ζωιδάκη και που σηκώθηκαν πρώτοι παρασέρνοντας και τον κόσμο.

Όπως κάθε χρόνο, ο κόσμος μπορούσε να απολαύσει φρεσκοψημένα κρεατικά, φέτος στο μενού μπήκε και το ποντιακό περέκ, άφθονα κρύα ποτά και άριστη εξυπηρέτηση από όλα τα μέλη και τους εθελοντές του Συλλόγου, που έψηναν, σέρβιραν και πρόσεχαν κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και ο κόσμος να φύγει ευχαριστημένος.

Το πρόγραμμα και φέτος θα είναι για όλα τα γούστα, με κοινό παρονομαστή κάθε βράδυ την ποντιακή μουσική, με μέλημα του Συλλόγου να είναι παράλληλα και η εμφάνιση νέων παιδιών, πόντιων τραγουδιστών και μουσικών.

Πηγή: veriotis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.