ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεσσαλονίκη: Ποντιακό γλέντι στο αεροδρόμιο, εν αναμονή του Ολυμπιονίκη Πέτρου Γκαϊδατζή
Θεσσαλονίκη: Ποντιακό γλέντι στο αεροδρόμιο, εν αναμονή του Ολυμπιονίκη Πέτρου Γκαϊδατζή
07 Αυγ
0
Σχόλια

Θεσσαλονίκη: Ποντιακό γλέντι στο αεροδρόμιο, εν αναμονή του Ολυμπιονίκη Πέτρου Γκαϊδατζή

Ένα ποντιακό γλέντι είχε στηθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία εν αναμονή του χάλκινου Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία, Πέτρου Γκαϊδατζή.

Η οικογένεια του «χάλκινου» κωπηλάτη μαζί με την πρόεδρο του ΝΑΟΚΘ, τους προπονητές του, τους συναθλητές του αλλά και μέλη της αυτοδιοίκησης του δημου Καλαμαριάς περιμένουν στον χώρο αφίξεων, υπό τους ήχους της λύρας και ποντιακών τραγουδιών.

Οι ερμηνευτές αφιέρωσαν το ποντιακό τραγούδι «η μάνα εν κρυον νερον» στη μητέρα του Πέτρου, Νατάσα, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης.

Φίλοι και συγγενείς έχουν δημιουργήσει έναν μεγάλο κύκλο χορού, περιμένοντας να γιορτάσουν με τον αγαπημένο τους.

«Παλέψαμε για να πάρει καινούριο σκάφος – Ένα παιδί με φοβερό ήθος και αγωνιστικότητα»

Η προεδρος του ΝΑΟΚΘ και αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Εθελοντισμού και Ισότητας Φύλων του δημου Καλαμαριάς, Ρίτσα Κιφωνίδου δήλωσε «είναι μεγάλη η χαρά μας. Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης έχει μετά από πολλά χρόνια έναν τρίτο ολυμπιονίκη κωπηλάτη» ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν προπονητές και αθλητες, λόγω έλλειψης εξοπλισμού.

«Ειναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς, κυριολεκτικά δύσκολα και με πολύ λίγα πράγματα στην ατζέντα μας: σε μηχανήματα, σε σκάφη, σε κουπιά, παροχές που θα δώσουμε στους αθλητές μας. Παρόλα αυτά το παλέψαμε. Ο Πέτρος πριν δύο χρόνια μου ζήτησε ένα σκάφος καινούριο. Το παλέψαμε με χορηγούς και έτρεξε με σκάφος καινούριο και έτσι προκρίθηκε στην εθνική ομάδα. Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του. Ένα παιδί που από τα 14 παλεύει στον Όμιλο, με εκπληκτικό ήθος και αγωνιστικότητα», τόνισε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΛΟΙΑΡΙΔΗ

Πηγή: thesstoday.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.