ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο συμμετείχε ο «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»
Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο συμμετείχε ο «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»)
17 Αυγ
0
Σχόλια

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο συμμετείχε ο «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»

Για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Ι.Μ.Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Μέλη του Συλλόγου, ντυμένα με τις παραδοσιακές φορεσιές του Πόντου, συμμετείχαν στην λιτανεία της εικόνας και στη συνέχεια το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μαζί με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου «Ποντιακά Νιάτα» Άνω Ζερβοχωρίου παρουσίασαν χορούς της Αλησμόνητης Πατρίδας μας.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»)

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μήνυμα του Συλλόγου:

«14 Αυγούστου 2024

Για άλλη μια χρονιά μας αξίωσε η Παναγία να συμμετέχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Ι.Μ.Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Μετά τον εσπερινό συμμετείχαμε στην Λιτανεία της εικόνας και στη συνέχεια το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μαζί με το χορευτικό τμήμα του συλλόγου «Ποντιακά Νιάτα» Άνω Ζερβοχωρίου παρουσίασαν χορούς.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του σωματείου Παναγία Σουμελά κ.Γεωργιο Τανιμανίδη καθώς και το υπόλοιπο Δ.Σ. για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.

Και του χρόνου με τις ευλογίες της Σουμελιώτισσας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.