ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσαχουρίδης: «Με κατακλύζουν απερίγραπτα συναισθήματα συγκίνησης»
Τσαχουρίδης: «Με κατακλύζουν απερίγραπτα συναισθήματα συγκίνησης»
19 Αυγ
0
Σχόλια

Τσαχουρίδης: «Με κατακλύζουν απερίγραπτα συναισθήματα συγκίνησης»

Στην κορύφωση της καλοκαιρινής του περιοδείας σ’ όλη την Ελλάδα βρίσκεται ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Ο Βεροιώτης καλλιτέχνης έχει δεχθεί απίστευτη αγάπη όπου και αν εμφανίζεται, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος από την αποδοχή και την στήριξη που δέχεται, ευχαρίστησε από καρδιάς τους ανθρώπους που γεμίζουν του συναυλικούς χώρους, όπου και εμφανίζεται. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επαγγελματική του σελίδα στο facebook:

«Από τότε που αποφάσισα να παίζω και να τραγουδώ ανάμεσά σας, μέσα στην καρδιά του κόσμου που μας παρακολουθεί και μας αγαπά, με κατακλύζουν απερίγραπτα συναισθήματα συγκίνησης.

Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε όλοι μαζί τη χαρά της μουσικής, το τραγούδι και το χορό τόσο άμεσα και αληθινά! Μας δίνετε δύναμη, αγάπη, πάθος, ενέργεια, τι να σας πω και πως να εκφραστώ… Ξεχειλίζουν πραγματικά τα συναισθήματα αγάπης σας… Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και στήριξή σας!»

Πηγή: veriotis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.