ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δ. Ωραιοκάστρου – Σύλλογος «Νέα Κοτύωρα»: Αμείωτο κέφι και χορός στο ποντιακό γλέντι στο Μεσαίο παρά τη βροχή
Δ. Ωραιοκάστρου – Σύλλογος «Νέα Κοτύωρα»: Αμείωτο κέφι και χορός στο ποντιακό γλέντι στο Μεσαίο παρά τη βροχή
05 Σεπ
0
Σχόλια

Δ. Ωραιοκάστρου – Σύλλογος «Νέα Κοτύωρα»: Αμείωτο κέφι και χορός στο ποντιακό γλέντι στο Μεσαίο παρά τη βροχή

Με αμείωτο κέφι και χορούς παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες έγινε το βράδυ της Παρασκευής το ποντιακό γλέντι που συνδιοργάνωσαν και φέτος στην Πλατεία Μεσαίου ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου Θεσσαλονίκης «Νέα Κοτύωρα».

Η εκδήλωση άρχισε με καθυστέρηση, καθώς στην περιοχή επικρατούσε βροχόπτωση. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής δεν πτοήθηκαν από τα καιρικά φαινόμενα και μόλις σταμάτησε να βρέχει οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και το γλέντι ξεκίνησε. Το κοινό στην εκδήλωση καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου «Νέα Κοτύωρα», Ραφαήλ Αμανατίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Ωραιοκάστρου για την υποστήριξη, τα μέλη του Συλλόγου και τους εθελοντές, που συνέδραμαν για να πραγματοποιηθεί και τους πολίτες που συμμετείχαν.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την διοργάνωση παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω του καιρού και συνομίλησε με τον κόσμο. Παρών στο ποντιακό γλέντι ήταν στελέχη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και μέλη του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Γιάννης Τσιτιρίδης, Κώστας Πουτακίδης, Μιχάλης Σιώπης, Θωμάς Μπαϊρακτάρης, Παύλος Αμανατίδης και Δημήτρης Ιωακειμίδης. Μαζί τους εμφανίστηκαν ο Μιχάλης Κετικίδης και ο Φίλιππος Ασλιχανίδης.

Δείτε περισσότερες φωτό εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.