ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μια μοναδική βραδιά διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας με τους Ματθαίο και Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη
Μια μοναδική βραδιά διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας με τους Ματθαίο και Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη
(Φωτο: Photonet Studio)
07 Σεπ
0
Σχόλια

Μια μοναδική βραδιά διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας με τους Ματθαίο και Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη

Μία μοναδική συναυλία είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με special guest την Ελευθερία Ορδουλίδου, πρόσφεραν μία μαγική βραδιά γεμάτη παραδοσιακή μουσική και αγαπημένα τραγούδια, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν στηρίζοντας τον σκοπό της εκδήλωσης, για το εργαστήριο συντήρησης βιβλίων του Σωματείου.

(Φωτο: Photonet Studio)

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης, Φώτης Φανιάδης, ευχαριστώντας όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της συναυλίας αλλά και όσους τη στήριξαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, ο Βουλευτής Ημαθίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της «Παναγία Σουμελά», Κώστας Ιωακειμίδης, κάνοντας όλοι τους και ο καθένας ξεχωριστά ιδιαίτερη μνεία στο έργο του Σωματείου, δηλώνοντας για ακόμα μία φορά -έμπρακτα- υποστηρικτές του.

Την παρουσίαση της ροής έκανε ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Γιαλαμπούκης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε από την Εύξεινο Λέσχη, ο Δημήτρης Μάντσιος, ενώ από μία εικόνα δόθηκε στους καλλιτέχνες Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και Ελευθερία Ορδουλίδου, ως ανάμνηση της συμμετοχής τους.

(Φωτο: Photonet Studio)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος και κ. Τσαβδαρίδης, η εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη, ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κα. Ασλανίδου, κα. Δανιηλίδου και κ. Σαμαράς, ο πρώην Βουλευτής κ. Φωτιάδης, ο πρόεδρος Κοινότητας Νάουσας κ. Φειδάντσης, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας κ. Μάντσιος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας κ. Γιανναβαρτζής, η πολιτεύτρια κα. Αθανασίου, καθώς και εκπρόσωποι του Σωματείου «Παναγία Σουμελά», του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας, του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Νάουσας, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πυρσός» και της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα».

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.