ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην ετήσια Εμποροπανήγυρη που διεξήχθη στην Πλατεία Λατσιών χόρεψαν οι «Αργοναύτες» Κιλκίς
Στην ετήσια Εμποροπανήγυρη που διεξήχθη στην Πλατεία Λατσιών χόρεψαν οι «Αργοναύτες» Κιλκίς
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)
09 Σεπ
0
Σχόλια

Στην ετήσια Εμποροπανήγυρη που διεξήχθη στην Πλατεία Λατσιών χόρεψαν οι «Αργοναύτες» Κιλκίς

Την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024, η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» συμμετείχε, με το χορευτικό τμήμα ενηλίκων παραστάσεων, στην έναρξη της ετήσιας Εμποροπανήγυρης, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Λατσιών του Κιλκίς.

Το χορευτικό τμήμα της Ένωσης, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου, Κωνσταντίνου Νικολαΐδη, παρουσίασε χορούς από την ευρύτερη περιοχή του Πόντου, λαμβάνοντας θερμά χειροκροτήματα από το πλήθος, ενισχύοντας το πολιτιστικό έργο και την τοπική παράδοση.

(Φωτο: Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)

Το χορευτικό συνόδευσαν οι μουσικοί: Θεόφιλος Αγγελίδης στη λύρα, Σάμος Ασλιχανίδης στο κλαρίνο και Μπάμπης Κιτσονίδης στο νταούλι.

«Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον Δήμος Κιλκίς για την διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης, καθώς και το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να προάγουμε την ελληνική παράδοση, συμβάλλοντας ενεργά στην πολιτιστική ζωή της περιοχής μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα των «Αργοναυτών» που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.