ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συλλυπητήριο μήνυμα της Π.Ο.Ε. για τον θάνατο του Παναγιώτη Καρασαββίδη
Συλλυπητήριο μήνυμα της Π.Ο.Ε. για τον θάνατο του Παναγιώτη Καρασαββίδη
11 Σεπ
0
Σχόλια

Συλλυπητήριο μήνυμα της Π.Ο.Ε. για τον θάνατο του Παναγιώτη Καρασαββίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αναφερόμενο στην απώλεια του Παναγιώτη Καρασαββίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Ο Παναγιώτης Καρασαββίδης υπήρξε ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και χοροδιδάσκαλος της Μουσικοχορευτικής και Πνευματικής Εστίας Ποντίων και Φίλων Αιγάλεω «Ο Καύκασος» και επιπλέον στήριξε την εκμάθηση και διάδοση του δρώμενου των Μωμόγερων στην Αττική.

Αναλυτικά το μήνυμα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον άδικο και πρόωρο θάνατο του αγαπημένου συμπατριώτη μας Παναγιώτη Καρασαββίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση το 1960. Ήρθε στην Ελλάδα το 1966 και σε ηλικία μόλις 6 ετών ξεκίνησε από μικρός την ενασχόληση του με τα ποντιακά. Στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου και εγκαταστάθηκε υπήρξε ιδρυτικό μέλος, επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και χοροδιδάσκαλος της Μουσικοχορευτικής και Πνευματικής Εστίας Ποντίων και Φίλων Αιγάλεω «Ο Καύκασος».

Γνήσιος εκφραστής της ποντιακής παράδοσης στήριξε την εκμάθηση και διάδοση του δρώμενου των Μωμόγερων στην Αττική.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στο Αιγάλεω την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 14:30, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Σχιστού.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και τους οικείους του. Παναγιώτη σε ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερες στον Ποντιακό Ελληνισμό».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.