ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γέμισε κόσμο το Κίζαρι!
Γέμισε κόσμο το Κίζαρι!
12 Σεπ
0
Σχόλια

Γέμισε κόσμο το Κίζαρι!

Μερικές δεκάδες μόνιμοι κάτοικοι έχουν απομείνει στο Κίζαρι, εκεί όπου το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου το χωριό είχε την τιμητική του και η πλατεία γέμισε με κόσμο! Αφορμή ήταν το αντάμωμα που διοργάνωσε με επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος των απανταχού Κιζαριωτών «ο Πόντος».

Μνήμες, τραγούδι και χορός έγιναν «ένα» στο χωριό, με κατοίκους, καταγόμενους από το Κίζαρι αλλά και φίλους να ανταποκρίνονται στην πρόσκληση. Στην «καρδιά» της εκδήλωσης οι εθελοντές-μέλη του συλλόγου, που ετοίμασαν εδέσματα χειροποίητα και βρίσκονταν επί ποδός για να μη λείψει τίποτα. Μαζί τους η πρόεδρος του συλλόγου Βούλα Ελευθεριάδου, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να γίνει το αντάμωμα γεγονός, ενώ επίσης βράβευσε μαθητές-μέλη του συλλόγου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκε επίσης από τον δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών Απόστολο Ιωάννου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ Παντελεήμων. Παρών μεταξύ άλλων ήταν κι ο πρώην δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος. Όλοι συνομολόγησαν ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι σημαντικές, για να μην ξεχνιούνται τα μικρά χωριά του τόπου μας. Και του χρόνου!

Πηγή: xronos.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.