ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στο 7ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Ποντιακού θεάτρου συμμετείχε η Ένωση Ποντίων Πιερίας
Στο 7ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Ποντιακού θεάτρου συμμετείχε η Ένωση Ποντίων Πιερίας
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Πιερίας)
19 Σεπ
0
Σχόλια

Στο 7ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Ποντιακού θεάτρου συμμετείχε η Ένωση Ποντίων Πιερίας

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας με το θεατρικό της τμήμα για μία ακόμη χρονιά είχε την χαρά να συμμετάσχει στο 7ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Ποντιακού θεάτρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 στην πλατεία του Κοπανού Ημαθίας.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από το Σ.Πο.Σ. Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία μοναδική ποντιακή θεατρική παράσταση από το αξιόλογο θεατρικό τμήμα του Συλλόγου, βασισμένη στη Δημοτική ποίηση του Πόντου, σε σκηνοθεσία του Χάρη Αμανατίδη.

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας ευχαριστεί θερμά, μέσω μηνύματός της, για την φιλοξενία τον Μορφωτικό Σύλλογο Κοπανού ¨Η ΜΙΕΖΑ¨ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, Αβραάμ Γατουρτζίδη και το μέλος, Βάλια Μπαλτατζίδου, και εύχεται στο Σύλλογο κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας, Στάθης Κατσίδης και ο υπεύθυνος της επιτροπής του θεάτρου της Π.Ο.Ε., Θανάσης Λαβασάς στους χαιρετισμούς τους μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν την Ένωση Ποντίων Πιερίας για την συνεχή στήριξη της στα φεστιβάλ θεάτρου του Σ.Πο.Σ και απένειμαν στα μέλη του θεατρικού τμήματος του Συλλόγου αναμνηστικά συμμετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.