ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σάββας Καγκελίδης : Μπορεί να νικήσει με ΤΚΟ τον Λετονό Ilja Ivanovs μέσα στην έδρα του στο ‘KOK Fights’ !
Σάββας Καγκελίδης : Μπορεί να νικήσει με ΤΚΟ τον Λετονό Ilja Ivanovs μέσα στην έδρα του στο ‘KOK Fights’ !
21 Οκτ
0
Σχόλια

Σάββας Καγκελίδης : Μπορεί να νικήσει με ΤΚΟ τον Λετονό Ilja Ivanovs μέσα στην έδρα του στο ‘KOK Fights’ !

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Σάββας Καγκελίδης στη διοργάνωση του ‘KOK Fights’ στη Λετονία.

Ο ‘Tank’ , αθλητής των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου στο ‘BG Kickboxing Academy’, μπόρεσε να επιβληθεί με τεχνικό νοκ άουτ στον πρώτο γύρο επί του Ilja Ivanovs μέσα στην έδρα μάλιστα του Λετονού.

Ο Ivanovs ξεκίνησε πιο επιθετικά το ματς, όμως ο Καγκελίδης ήταν αυτός που έδειχνε να πατά πιο γερά και σταθερά στο ρινγκ έχοντας την ουσιαστική πρωτοβουλία των κινήσεων.

Με τον τρόπο που φαίνονταν να εξελίσσεται η αναμέτρηση ήταν σαφές πως ο Πόντιος κικμπόξερ ήταν αυτός που θα έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Ivanovs ωστόσο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου γύρου δίνοντας λάκτισμα με το αριστερό του πόδι φάνηκε να τραυματίζεται στο δεξί. Έπεσε κάτω και δεν μπόρεσε να σηκωθεί ποτέ ξανά, με την νίκη να κατοχυρώνεται έτσι στον ούτως ή άλλως ανώτερο Καγκελίδη.

Όλος ο αγώνας θα μεταδοθεί από το UFIGHT TV στο YouTube αυτή την Κυριακή! Μείνετε συντονισμένοι!

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.