ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ημερίδα με θέμα «Η Θεραπευτική Δύναμη του Χορού στην Ψυχολογία μας» πραγματοποιήθηκε στο «Καρς» Μαυροβάτου
Ημερίδα με θέμα «Η Θεραπευτική Δύναμη του Χορού στην Ψυχολογία μας» πραγματοποιήθηκε στο «Καρς» Μαυροβάτου
(Φωτο: Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβάτου «Το Καρς»)
31 Μαρ
0
Σχόλια

Ημερίδα με θέμα «Η Θεραπευτική Δύναμη του Χορού στην Ψυχολογία μας» πραγματοποιήθηκε στο «Καρς» Μαυροβάτου

Ημερίδα με θέμα «Η Θεραπευτική Δύναμη του Χορού στην Ψυχολογία μας» διοργάνωσε ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβάτου «Το Καρς», το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025, στις 19:00, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μαυροβάτου Δράμας.

Ομιλήτρια ήταν η Ψυχολόγος του ΑΠΘ, Σαββίνα Μαυρίδου.

Όσοι έδωσαν το παρών σε αυτή την ενδιαφέρουσα εκδήλωση, έμαθαν το πόσο σημαντική είναι η σύνδεση του σώματος και της ψυχής μέσα από τον χορό.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά, από την οποία οι συμμετοχές σίγουρα έμαθαν πολλά.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.