ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παρουσιάστηκε η «Συμβολή στην έρευνα των χορών του Πόντου» στη Γλυφάδα
Παρουσιάστηκε η «Συμβολή στην έρευνα των χορών του Πόντου» στη Γλυφάδα
31 Μαρ
0
Σχόλια

Παρουσιάστηκε η «Συμβολή στην έρευνα των χορών του Πόντου» στη Γλυφάδα

Τον ερευνητή, συγγραφέα και χοροδιδάσκαλο Νίκο Ζουρνατζίδη υποδέχτηκε η Ένωση ΠοντίωνΓλυφάδας, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025, στην αίθουσά της.

Αφορμή ήταν η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου-μελέτη του κ. Ζουρνατζίδη με τίτλο Συμβολή στη νέρευνα των χορών του Πόντου.

Η Αίθουσα του Συλλόγου πλημμύρισε από θετική ενέργεια και όρεξη για μάθηση.

Ο Σύλλογος Ποντίων Καρέα-Βύρωνα τίμησε την εκδήλωση με πολυπληθή παρουσία με επικεφαλής την Πρόεδρο Στέλλα Θεοδωρίδου, ενώ δώρισαν στο Σύλλογο ένα εξαιρετικό δώρο. Επίσης παρευρέθηκαν ο Σύλλογος Ποντίων Κορυδαλλού και η Ένωση Ποντίων Περιστερίου.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: η Αντιδήμαρχος Προστασίας Αδεσπότων Ζώων και Διαχείρισης Ζώων Συντροφιας,  Μαίρη Μηλιαρέση, το μέλος – πλέον – του Συλλόγου, πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα Β3 Αθηνών, Δήμητρα Καντεράκη, η πολιτεύτρια της Ελληνικής Λύσης στο Νότιο Τομέα Β3 Αθηνών, Μαρία Καρύδα – Κωστούλα, η οποία συνοδευόταν από το στέλοχος του κόμματος Πέτρο Κανατά, το μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Γλυφάδας, Φώτη Ταγκλή, η Μαριάννα Πελεφάντη και ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, υποψηφίοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο δάσκαλος παραδοσιακών χορών στον Πολιτιστικό Όμιλο Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (ΠΟΦΠΑ) του ΕΚΠΑ Θοδωρής Βρακατσέλης. Ιδιαίτερα ξεχωριστή παρουσία του Γιάννη Ελαιόπουλου, ο οποίος έχει επεξεργαστεί ένα φωτογραφικό λεύκωμα με την ιστορία της Ένωσης, το οποίο σύντομα θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση!

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.